mandag 5. februar 2018

Libanesisk mat oppskrifter

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. På denne siden finner du alle mine oppskrifter på autentisk libanesisk mat. Med info og evt næringsinnhold og allergener. Libanesisk kikertpuré.


Og hva tenker jeg på da? Jo, libanesisk moussaka: myke auberginebiter og kikerter i en himmelsk god og varmende tomatsaus, lett krydret som den er med allehånde og kanel. Klikk her for å gå rett til oppskriften. Mitt forhold til kjøttfri mat. Men først litt om mitt eget forhold til kjøttfri mat.


Libanesisk mat oppskrifter

Reply FAVORITTOPPSKRIFTER - dine og mine - Mat På Bordet 23. Meze tallerken – etter besøk på en libanesisk restaurant i London tidligere i år bar det rett hjem for å lage falafler, verdens beste hummus og en fantastisk meze tallerken. Logg inn for å lagre oppskrifter og skrive kommentarer. Kafta er egentlig deilig orientalsk krydrede lammekjøttkaker tredd på spyd og grillet over trekull.


Mat fra Midtøsten og Nord-Afrika utgjør ikke noen kulinarisk enhet. Men de har veldig mye felles. Midt-Østen og Middelhavsområdet overlapper. Bulgur (knust hvete) er hovedingrediens sammen med tomat og urter. Noen oppskrifter fokuserer på granatepler, andre på fersk koriander og på en mengde orientalske krydder.


Libanesisk mat oppskrifter

Det er lett som bare det å gjenskape smaken fra siste besøk på asiatisk restaurant. Her får du et knippe oppskrifter som hjelper deg på veien. Lammekjøtt er pupolært i den arabiske verden, og vi kan godt la oss inspirere av smaker og krydder fra arabiske land. Grytekjøtt av lam passer perfekt sammen med krydder, og blir så mørt at det smelter i munnen.


Her er det sunn, frisk, hot og smaksrik mat. Tabbouleh er både mettende og skikkelig friskt. Kanskje noe å lage hjemme hos deg i helgen? Oppskriften er til personer. Dette trenger du: Kjøttet.


Libanesisk mat oppskrifter

Bløtlegg bulguren i vann i minutter, eller etter anvisningen på pakken. Skyll i kaldt vann og ha den over i et dørslag. Press ut alt vannet med en sleiv.


I Norge har man virkelig fått øynene opp for all den gode maten som kommer fra de arabiske landene. Mat som hummus og couscous er blitt så vanlig at de allerfleste kjenner til det. Se flere arabiske oppskrifter her. Denne typen rett finner du nesten over hele Midtøsten og den serveres gjerne med ris, tabouleh, hummus og pitabrød.


Libanesisk mat oppskrifter

Kok bulguren (følg instruksjonene på pakningen) og sil av. Finhakk mynte og persille og bland det godt med det andre i bollen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg