En nydelig rett til grillkvelden din! Usikker på hva du skal ha til middag? Du kan lage mye godt av kylling. Finn gode oppskrifter her.
Kyllingfilet , og kyllingbryst, kan tilberedes både i ovn og i panne. Kylling har en mild og god smak som passer til mye, og er derfor et godt utgangspunkt for en rekke middager.
I en travel hverdag bruker vi kortere tid til å tilberede middag enn før. Her er våre middagstips med kyllingfilet. Brun kyllingfilet raskt på begge sider i en stekepanne med litt margarin eller olje, legg filetene over i en ildfast form sammen med løk og paprika. Trenger du tips til raske, sunne og enkle middager i hverdagen er kyllingfilet et perfekt utgangspunkt.
Her har vi funnet frem våre mest populære oppskrifter med kyllingfilet , så det er bare å prøve seg frem til du finner din favoritt. Hvis du er jakt etter noen gode middagsoppskrifter er kyllingfilet alltid en sikker vinner. Saftig og perfekt stekt kyllingfilet i ovn eller stekepanne.
Sett ovnen på 2°C. Legg over i en ildfast form.
Slik steker du kyllingfilet i ovn. NO: Er du blant dem som ofte spiser kyllingfilet til middag? Da vet du sikkert at kyllingfileten både er proteinrik og fettfattig, og dermed et godt valg om du vil bli god og mett. Kreolsk kyllingfilet i vaffeljern - Kreolsk mat, og ikke minst krydder er spennende.
Det stammer fra USA, men det er en sammenblanding av fransk, spansk, afrikansk og amerikansk-indiansk. Hei, kjære Godt-leser! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Hvis du fortsetter å benytte denne nettsiden går vi ut fra at du godkjenner vår bruk av dette. Server med hvitløksbaguetter.
Kylling med bacon stekt i ovn er skikkelig lørdagskosemat. Oppskrift på saftig og god kyllingfilet , hver gang. Dette er sjekketrikset, her ser man fort om fileten har lang tid igjen, eller om den begynner å nærme seg ferdig stekt. Så lenge du holder temperaturen i ovnen på 2grader eller mindre, og IKKE bruker varmluft så skal det en del til før kyllingfilet en blir tørr (steker aldri i panna lenger, liker ikke den overtørre steikeskorpa kyllingkjøtt får).
Del kyllingfilet i to. Press sitronsaft over kyllingen.
Ringle litt olivenolje over, og krydre med salt og pepper. Hvordan steke kyllingfilet. Stek den for lenge, og den blir tørr og seig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.