Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Reserver på Krabbe , Westerland. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!
Reker, krabbe , hummer og kreps er deilig kosemat som ikke trenger masse forberedelser. De fleste skalldyrene er ferdigkokte når du kjøper dem i fiskedisken hos Coop Mega og derfor spiseklare. Nytt tilbehør til skalldyr. Vanlig tilbehør til skalldyr er loff, sitron, dill og majones. Det smaker fantastisk.
Oppskrifter for deg som ikke har spist krabbe og for krabbeelskeren. Krabbe selges som regel ferdig kokt, men flere steder er den også å få i levende tilstand. Gratinert krabbeskjell er en klassisk måte å tilberede krabben på når du ønsker en variasjon til naturell krabbe. Denne oppskriften er enkel og veldig god!
Krabbeklør med dressing er herlige alternativ til kun majones. Disse dressingene smaker fortreffelig og gir en flott piff til krabbe , hummer og sjøkreps. Her finner du mange deilige retter med krabbe. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Med en litt syrlig dressing til blir dette en herlig salat du kan bruke som forrett, lunsj, til koldtbordet – eller når du bare vil kose deg med noe godt.
Apropos forrett – prøv også kald avokadosuppe med krabbe. PASSER SAMMEN: Friskt og litt søtlig snøkrabbekjøtt mot salt bacon. Dressing - Dressing er så mangt. Alt ifra den trauste tradisjonelle Thousand Island til balsamico-dressinger. Reker og krabbe er nydelig mat, enten som pålegg, alene eller som en del av salat for eksempel.
Kokt krabbe er godt i seg selv, men har du prøvd krabbeklør med urtesmør, gratinert krabbe , krabbepasta eller Quesadillas med krabbe ? Her får du flere spennende oppskrifter. En rømmedressing med sitron og dill passer godt til kjøtt eller fisk. Butikkene bugner av ferdige sauser og dressinger, men det er veldig enkelt og litt morsommere å lage de selv. Rømmedressingen kan også brukes som urtedip, til f. Tilbehør: salat estragon ristet loff. Ta krabbekjøttet ut av skallene og mos det med en gaffel.
Kanskje er ikke cayenne overraskende, men at krabbe og avokado er så venner er litt mer pussig. Rør inn sitronsaft og. Del tomatene i fire. Bloody Mary- dressing. Fjern frøene fra chilien og finhakk den.
Kjør tomater og chili i en kjøkkenmaskin med kniver til en jevn masse. En frisk riesling med litt restsødme har fylde nok til å følge krabben, uten at den blir tung og overdøver de sartere smakene. Er du heldig å ha masse krabbe blir den både suppe, krabbekaker og deilig pastafyll, som fort kan åpne for andre viner, for eksempel en sancerre eller en litt syrlig rø som pinot noir. Smak til med sitron, salt og pepper. Fordel krabbesalaten på hjertesalat med eple, agurk, granateple og krutonger.
Kongekrabbe er en eksklusiv råvare som vi gjør minst mulig med. Her som en salat med bulgur. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.
Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.