fredag 2. april 2021

Yoga økt

Ordet yoga kommer fra sanskrit og betyr union eller forening. Moderne yoga finnes i mange former og retninger, selv om fellestrekkene er mange. Du trenger ikke å være spesielt myk for å drive med yoga. Restitusjon og hvile er en del av en yoga økt.


I en tid hvor livet er preget av høyt tempo gir en yoga økt muligheten for avspenning og observasjon av kroppens reaksjon på yoga praksisen.

Kan jeg trene yoga ? Mange tror at man må være myk for å trene yoga , men det er ikke tilfelle. I yoga bruker vi pusten som et verktøy for å få fokus og være tilstede. Det har blitt bevist at dyp og fokusert pust senker stresshormonene i blodet.


I tillegg til at det øker fokuset vårt mentalt, vil pusten også hjelpe oss å komme dypere inn i de forskjellige stillingene fordi musklene slapper mer av slik at man blir mykere. Uansett kan det være lurt å snakke med legen din før du velger å bruke yoga som behandlingsform. In yoga , they come together in the present.

I dette yogaprogrammet får hele kroppen en god treningsøkt. Du jobber med stillinger som styrker muskulaturen, gir større bevegelighet og økt energi. Lær yoga fra bunnen av, og velg mellom fire treningsøkter fra tjue minutter til en time. Hva med å benytte muligheten til å prøve og trene yoga hjemme? Jeg vet at det kanskje høres vanskelig ut, men det er det ikke!


Med litt planlegging kommer du til å klare det så greit. En yoga økt hjemme bør bestå av oppvarming, stående og sittende stillinger, bakoverbøyninger og vridninger, og til slutt avsluttende stillinger. Medisinsk yoga passer for deg som vil redusere spenninger i kroppen etter sykdom og som trenger en balansert opptrening av kropp og sinn.


Hvis du er frisk kan medisinsk yoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. Du kan begynne med yoga som du er akkurat nå. Yoga Flow passer for alle. Vi har yogautstyr og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hz, 572Hz and more relaxing music for you.

Kom i form med Voksen dame, vil si å komme i form sammen med meg. Iyengar yoga gir økt styrke og smidighet, bedre konsentrasjon og balanse og gjennom en regelmessig praksis mere klarhet, stabilitet, ro og glede. Jeg tilbyr deg også private timer. Uansett om du føler deg frisk og full av energi, stiv eller svak, har vondt i ryggen, er stresset eller avslappet.


Jeg gir privat undervisning til individer og grupper. Mange går på yoga for å oppleve velvære og avspenning, og i de fleste timene vil de få som forventet. Timen gir deg en god trenings- økt med musikk, mye bevegelse i takt med pusten og du blir utfordret av sertifiserte og erfarne yogainstruktører. Linnéa Skrev: det føltes godt å gjøre disse øvelsese. Dette var kjempelurt!


Hatice Akdas Skrev: Øvelsene er kjempebra. Jeg har beggyn på yoga i januar, går på yoga ganger i uke. De øvelsene hjelper på ryggsmert og åreknuter. Vi ønsker å tilby yoga for alle og dele noe av yogaens terapeutiske aspekter.


Mange tenker at yoga handler mest om å bli myk og tøyelig, men for å ha en funksjonell kropp - og også sinn - trengs styrke. I denne klassen vil du gjøre yoga i flyt med tradisjonelle yogastillinger avløst av høyfunksjonelle øvelser som vil bidra til økt styrke i kroppen fra innerst til ytterst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg